gorro_culleres

Feu-nos arribar les vostres idees o dubtes, estarem encantats de parlar amb vosaltres i enviar-vos un pressupost si ho necessiteu o simplement visiteu-nos a la botiga. Us hi esperem!

linea-de-punts

Pl. Jeroni Gelpi 1-6, local 27

08340 Vilassar de Mar BCN

candykitxen@hotmail.com

Botiga: 937502274

Movil: 659666349

HORARI

De dimarts a dissabte

Matí de 9.30 a 13.30

Tarda de 16.30 a 20.00

Nom (obligatori)

E-mail (obligatori)

Subjecte

Missatge

Casaments, batejos i comunions

Casaments, batejos i comunions
2 junio, 2016 Elisabeth

cup-cake

Casaments, batejos i counions.

 

 

linea-de-punts

 

Des de fa uns quants caps de setmana ja trobem les places d’ajuntaments i esglésies plenes de pètals i més pètals, de confetis i de desfilades de modelets de festa.  Comença l’esprint final per aquells que estan ultimant preparatius per un casament, bateig o comunió  i cada celebració te el seu recordatori. Segur que molt de vosaltres teniu als prestatges una o moltes figuretes de record de batejos, comunions, casaments…. però els temps canvien i ara molts preferiu donar regals més personalitzats. Ara està molt de moda el recordatori en galeta; dolç, personalitzat i amb foto si voleu.

Al Candy Kitxen hem estat bastant enfeinats aquests mesos, us deixem algunes mostres dels detallets que hem creat .

La decoració pot ser de lo més variada, però el paper de sucre i la glassa son els elements més demandats. Ens encanta personalitzar-los per vosaltres i fer-los únics. I si penseu en els més petits de la casa, també podeu fer una part del recordatori en “xuxes” (brotxetes de gominoles, núvols recoberts de xocolata i decorats, piruletes personalitzades…).

 

IMG_0821

 

Això si, no deixeu per l’últim minut aquest tipus de detalls, que si bé son petits, ajuden a posar la guinda a la celebració, sempre us diem…. que encarregueu amb temps…

A més dels vestits, els pentinats, els regals i els detalls pels convidats, hi ha un detall especialment important per donar un toc més dolç a la celebració: el pastís. Son moltes les opcions a escollir tant en forma com en sabors (la nostra carta de sabors la trobareu a la webwww.candykitxen.com); una pastís més clàssic o un de personalitzat. I si realment voleu sorprendre amb l’elecció dolça, els cupcakes a joc també s’han posat molt de moda.

 

pastis comunio

 

Al cap i a la fi, els moments dolços son els que mes ens agraden i si a sobre els personalitzem al nostre gust, es una gran satisfacció. Us esperem a la botiga, per seguir creant els vostres somnis!

 

0 Comentarios

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*