gorro_culleres

Feu-nos arribar les vostres idees o dubtes, estarem encantats de parlar amb vosaltres i enviar-vos un pressupost si ho necessiteu o simplement visiteu-nos a la botiga. Us hi esperem!

linea-de-punts

Pl. Jeroni Gelpi 1-6, local 27

08340 Vilassar de Mar BCN

candykitxen@hotmail.com

Botiga: 937502274

Movil: 659666349

HORARI

De dimarts a dissabte

Matí de 9.30 a 13.30

Tarda de 16.30 a 20.00

Nom (obligatori)

E-mail (obligatori)

Subjecte

Missatge

FAQ

PREGUNTES MÉS FREQUENTS
detall1
Fondant

El fondant és un element decoratiu i comestible però a molta gent no li agrada. És fàcil apartar-lo o si no teniu la opció d’escollir una cobertura de buttercream o ganache. No permeten una decoració tan profusa, les decoracions per aquest tipus de cobertura han de ser més subtils, però son una bona opció si no agrada el fondant.

Plaç d’entrega

Dependrà de l’encàrrec. Si és un pastís complex com per un casament, una antelació de uns 2 0 3 meses és recomanable. Si és un pastís més senzill de fondant per celebració o aniversari recomanem 1 setmana d’antelació. Per a la pastisseria tradicional, un parell de dies son suficients sempre i quan tinguem disponibilitat per aquestes dates.

Conservació

Amb buttercream s’ha de conservar en nevera. Aguantarà més o menys depenent de l’època de l’any. Pregunta’ns en recollir el pastís. Per a pastissos de fondant, millor si es guarden fora de la nevera. Si es guarden a dins de la nevera millor protegides dins la caixa de cartró perquè no s’humitegin les decoracions.

Entregues

Per a comandes superior a 100€ podem fer entregues a domicili amb un preu per kilometratge depenent de la distància amb uns 15 euros en distancies inferiors a 15 km i amb un cost addicional de 1 euro per km addicional a partir de 15 km.

Pressupost.

Els productes personalitzats com els que oferim poden semblar cars però s’ha de tenir en compte que són creacions úniques i exclusives que requereixen hores de feina. Si tens un pressupost tancat, fes-nos-ho saber i mirarem d’ajustar-nos a les teves necessitats. Hi ha molts detalls que influeixen alhora de fer un pressupost, tamany, decoració, nombre i tamany de les figures de decoració, forma del pastís (rodó, quadrat, 2D, 3D…) i nombre de pisos com en el cas dels pastissos de casament o comunió.

Com puc encarregar el pastis?

La millor manera seria de manera presencial a la nostra botiga per mirar tots els detalls. Pero si no, ens podeu trucar o enviar un correu amb la següent informació: data de l’event, tamany del pastís/número de racions (comensals), número de telèfon, direcció de correu i idees o descripció del pastís desitjat.